Nyheter

Javascriptutvecklare med expertis inom Frontend-utveckling sökes!

Just nu söker vi en frontend-utvecklare som brinner för Javascript till vårt kontor på Fridhemsplan. Varför ska man söka sig till oss om man passar in på beskrivningen? Jo, din framtida kollega Anton beskriver det så här: ”Det bästa med EdgeGuide är att du får ansvar från företaget, förtroende och frihet att utforska nya lösningar och komma med idéer”.

Om tjänsten

Edgeguide expanderar och är i behov av fler Javascriptutvecklare i vårt team inom Microsoft Sharepoint Online och tjänsterna i Microsoft Azure. Vi är ca 20 personer på kontoret idag och majoriteten av oss är utvecklare inom både back- och frontend. Teamen består av cirka 2-4 personer, beroende på projektets storlek, allt inom agila metoder. Vi har kunder från alla olika branscher och siktar in oss på mellanstora företag med 500-2000 anställda. Majoriteten av jobben är molnbaserade och utvecklingen sker in-house, men det kan även förekomma jobb på plats hos våra kunder när så krävs. Introduktionen kommer vara anpassad efter dig och dina kunskaper. Du kommer till en början främst arbeta med modern javascriptutveckling. EdgeGuide värdesätter intern utveckling högt och säkrar upp så att du har de kunskaper som krävs genom utbildningspaket.

Rekryteringsprocessen hanteras av EdgeGuide internt.

Arbetsuppgifter

Som frontend-utvecklare hos Edgeguide utvecklas du inom modern javascript genom att bygga applikationer och web parts i bland annat Sharepoint Online och Microsoft Azure. En vanlig uppgift kan vara att t ex få ta fram applikationer som som hämtar och lämnar information i bakomliggande system och som presenterar data i professionella gränssnitt. Du kommer verka i en miljö som ligger i framkant av utvecklingen och samarbeta med kollegor som brinner för att dela med sig av sina kunskaper och som gärna vill lära sig av dig.

Förutom utveckling kommer du till exempel att:

 • Dagligen delta i Scrum-möte med ditt team.
 • Delta i möten med produktägare ute hos kunder eller via videokonferens och hantera prio-listor.
 • Hålla i demonstrationer med kund, hos kund eller via videokonferens.
 • Tidvis hålla i möten med diverse supportfunktioner.

Tjänsten passar dig som trivs i rollen där du har direktkontakt med kunden. Du får möjlighet att direkt hjälpa och påverka beslutsprocessen hos kunden för att på så sätt optimera slutresultatet och göra kunden nöjd med arbetet.

Den vi söker

Vi söker dig som:

 • Är duktig och innovativ frontend-utvecklare inom Javascript.
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område.
 • Flytande i Svenska och Engelska då kunder kräver detta.

Det är meriterande om du:

 • Har kunskaper inom Sharepoint
 • Har utvecklat i Typescript
 • Har erfarenhet av Azure
 • Har kunskaper inom C# eller .Net

Som person är du tekniskt intresserad och engagerar dig gärna forum och projekt på fritiden. Du har en bra samarbetsförmåga och är bekväm i att arbeta i team, samtidigt som du är duktig på att strukturera och prioritera ditt egna arbete. Arbetet du utför är genomtänkt och noggrant utfört och du trivs såväl framför datorn som i möten med kund.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: Heltid 100%
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Fridhemsplan
 • Skicka din ansökan till oss på rekrytering@edgeguide.com.
Om EdgeGuide

EdgeGuide är ett företag som levererar innovativa applikationer som förbättrar verksamhetsprocesser, informations- och kompetensutbyte. Affärsfokus är att skapa lösningar för webb och mobila enheter som knyter samman interna och externa system.

Edgeguides namn innehåller två tydliga löften. Vi är vassa på att flytta gränser. Att möjliggöra det som förut inte var möjligt. Men riktig förändring sker inte utan att alla är med på tåget. Vi är guiden som pratar klarspråk och förstår de verkliga utmaningarna, som verkligen får saker att hända, och som inte släpper uppdraget innan allt fungerar.

Levereransen består i de flesta fall av nyckelfärdiga system från kravspecifikation till driftfärdig lösning ofta inklusive hosting och förvaltning av systemet. Kunderna finns inom ett stort antal branscher, från webbaserade system för övervakning och styrning av larmenheter till extranät för försäkringsbolag. Projekten drivs i Scrum-team.

Edgeguide utvecklar även egna molntjänster för mobil och webb. Företagets lösningar har blivit nominerade till olika priser, bland annat årets IT-projekt hos IDG.

Ali Qureshi

Senior Architect O365

Jag har över 23-års erfarenhet av migreringar till och från olika plattformar. Kontakta mig så kan jag berätta mer om mina erfarenheter!