Onlinemarknadsföring
Nyheter

Onlinemarknadsförare på EdgeGuide AB

TJÄNSTEBESKRIVNING

Söker du en spännande utmaning inom marknadsföring? Är du en kommunikativ doer som vill arbeta både operativt och strategiskt? Sök tjänsten som Onlinemarknadsförare på EdgeGuide!

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER

Du erbjuds en omväxlande, central roll som ansvarig över företagets digitala marknadsföring på ett bolag som präglas av glädje, energi och teamkänsla. Du arbetar nära försäljningschefen och kommer i hög grad påverka hur EdgeGuide marknadsför sig digitalt framöver. Tjänsten innebär en bred variation mellan ansvar och produktion inom följande områden:

 • Sökmotoroptimering/SEO – arbeta, analysera och styra de parametrar som påverkar det organiska och lokala sökresultatet.
 • SEM/PPC – Planera och utföra annonskampanjer i sökmotorer, innehålls- och displaynätverk och sociala medier. Exempelvis Google Sök, Facebook, Youtube, Google Shopping, m.fl.
 • Google Ads & Analytics – branschverktyg inom annonsering och webbanalys.
 • Digital annonsering – kanaler och köpmodeller för digital annonsering
 • CRO/konverteringsoptimering och webbanalys – analys och effektivisering av marknadsföring i digitala kanaler, A/B-testning, etc.
 • Content marketing
 • Underhåll av vår sajt som är byggd i WordPress.

Du blir del av ett väl etablerat konsultbolag med human syn på arbetsbelastning, flexibilitet och sjysta villkor. Kreativ arbetsplats och värdens godaste baristakaffe. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som visar vad du går för.

Vårt kontor ligger centralt belägen i moderna lokaler på Kungsholmen.

PERSONPROFIL

Vi söker dig som har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller är du en nyexaminerad som är hungrig och vill sätta dina kunskaper på prov. Som person är du ambitiös, driven, kommunikativ och kreativ. Du vågar utmana, har en affärsförståelse och försöker alltid hitta en bättre lösning. Du är grym på att skriva på både svenska och engelska och vill använda dig av digitala kanaler för att utveckla marknadsföringen.

Vi värderar dina kunskaper högt och ser gärna att du utvecklas hela tiden som anställd på EdgeGuide. Det är viktigt för oss att du vill bli bäst inom din yrkesroll och i framtiden leda EdgeGuides digitala närvaro.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: Heltid 100%
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Fridhemsplan
 • Skicka din ansökan till oss på rekrytering@edgeguide.com
Om EdgeGuide

EdgeGuide är ett företag som levererar innovativa applikationer som förbättrar verksamhetsprocesser, informations- och kompetensutbyte. Affärsfokus är att skapa lösningar för webb och mobila enheter som knyter samman interna och externa system.

Edgeguides namn innehåller två tydliga löften. Vi är vassa på att flytta gränser. Att möjliggöra det som förut inte var möjligt. Men riktig förändring sker inte utan att alla är med på tåget. Vi är guiden som pratar klarspråk och förstår de verkliga utmaningarna, som verkligen får saker att hända, och som inte släpper uppdraget innan allt fungerar.

Levereransen består i de flesta fall av nyckelfärdiga system från kravspecifikation till driftfärdig lösning ofta inklusive hosting och förvaltning av systemet. Kunderna finns inom ett stort antal branscher, från webbaserade system för övervakning och styrning av larmenheter till extranät för försäkringsbolag. Projekten drivs i Scrum-team.

Edgeguide utvecklar även egna molntjänster för mobil och webb. Företagets lösningar har blivit nominerade till olika priser, bland annat årets IT-projekt hos IDG.

Ali Qureshi

Senior Architect O365

Jag har över 23-års erfarenhet av migreringar till och från olika plattformar. Kontakta mig så kan jag berätta mer om mina erfarenheter!