Webbinarier

Video: Effektiva möten i Microsoft Teams

EdgeGuide delar mötestips för Microsoft Teams

Distansarbete och effektiv onlinekommunikation är avgörande för alla typer av företag. Många organisationer har därför börjat använda Microsoft Teams som mötes- och konferenslösning. Dels efter att Microsoft valt att göra applikationen fritt tillgänglig i dagsläget, och dels eftersom Skype for Business bara har stöd i ungefär ett år till. Så med tanke på det vill Edgeguide hjälpa till genom att tillhandahålla en kort video som handlar om effektiva möten i Teams.

I den här inspelade versionen av vårt uppskattade webbinarium presenterar vår medarbetare Henrik EdgeGuides bästa tips för möten i Microsoft Teams. Olika mötesalternativ presenteras med beskrivningar om hur de används. Det är en bra möjlighet för organisationer som snabbt och enkelt vill ha konkret information om Microsoft Teams-möten. Videon tar upp instruktioner samt tillämpningarna vi rekommenderar, som direkt kan appliceras i den dagliga användningen.

Har du frågor, reflektioner eller feedback? Dela gärna dina tankar genom att skicka ett meddelande till oss via vår kontaktsida.