Webbinarier

Webbinarium: Skapa effektiva möten i Microsoft Teams

EdgeGuide bjuder in till Microsoft Teams-utbildning

Distansarbete och effektiv onlinekommunikation är avgörande för alla typer av företag. Många organisationer har därför börjat använda Microsoft Teams som mötes- och konferenslösning. Dels efter att Microsoft valt att göra applikationen fritt tillgänglig i dagsläget, och dels eftersom Skype for Business bara har stöd i ungefär ett år till. Så med tanke på det vill Edgeguide hjälpa till med utbildning i Teams. Därför bjuder vi in till ett antal webbinarier där vi visar hur man snabbt kommer igång med att nyttja Microsoft Teams på ett effektivt sätt.

Under webbinariet presenterar vi våra bästa tips för att hålla Teams-möten. Vi går igenom de olika alternativen och visar hur de används. Det här är ett bra tillfälle för organisationer som vill ha konkret information om hur Microsoft Teams-möten genomförs på ett effektivt sätt. Vi presenterar de möjligheter som finns och tillämpningarna vi rekommenderar, som direkt kan appliceras i den dagliga användningen. Självklart finns möjlighet att ställa frågor under och efter webbinariet, och det är helt gratis att delta.

När?

Vi bjuder in till datumen nedan. Under juli månad tar vi ett uppehåll, men går utmärkt att anmäla sig till augustiwebbinarierna. Inbjudningarna skickas ut när tillfällena närmar sig. Anmäl dig genom att klicka på det datum som du är intresserad av nedan och ange den mejladress vi ska skicka en inbjudan till.

Onsdag 19/8 kl. 08.00–08.45

Onsdag 26/8 kl. 08.00–08.45

Onsdag 2/9 kl. 08.00–08.45