Webbinarier

Webbinarium: Skapa effektiva möten i Microsoft Teams

EdgeGuide bjuder in till Microsoft Teams-utbildning

I spåren av den pågående globala situationen har kraven på effektiv kommunikation ökat. Många organisationer har börjat använda Microsoft Teams som mötes- och konferenslösning, delvis efter att Microsoft valt att göra applikationen fritt tillgänglig i dagsläget. Med tanke på just det vill Edgeguide hjälpa till med utbildning via ett antal webbinarier där vi visar hur man snabbt kommer igång och nyttjar Microsoft Teams på ett effektivt sätt.

Under webbinariet presenterar vi våra bästa tips för att hålla effektiva Teams-möten. Vi går igenom de olika alternativen och visar hur de används. Det här är ett bra tillfälle för organisationer som vill ha konkret information om hur Microsoft Teams används på ett smart sätt. Vi presenterar de möjligheter som finns och tillämpningarna vi rekommenderar, för att det direkt ska kunna appliceras i den dagliga användningen. Självklart finns möjlighet att ställa frågor under och efter webbinariet.

När?

Vi bjuder in till ett antal webbinarier under olika datum. Det är helt gratis att delta. Välj tillfälle genom att klicka på det datum som du är intresserad av nedan och ange den mejladress vi ska skicka en inbjudan till.

Onsdag 3/6 kl. 08.00–08.45

Onsdag 10/6 kl. 08.00–08.45

Onsdag 17/6 kl. 08.00–08.45