Nyheter

Teknisk projektledare för Office 365 och Azure

Tjänstebeskrivning

Söker du en spännande utmaning inom teknik och projektledning i Office 365 och Azure? Är du drivande och kommunikativ med erfarenhet av att leda och driva tekniska förändringsprojekt? Sök tjänsten som teknisk projektledare på EdgeGuide!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Du erbjuds en omväxlande och självständigt drivande roll i tekniska förändrings- och migreringsprojekt hos våra internationella Office 365 och Azure-kunder.

Du arbetar direkt under konsultchefen i tät kontakt med våra Key Account Managers. Du kommer i hög grad att bidra till att EdgeGuide och våra kunder kan leverera säkra och innovativa tjänster till användarna.

Tjänsten innebär en bred variation mellan lösningsdiskussioner med kund, i samarbete med våra teknikområdesexperter, och teknisk projektledning.

När det gäller att driva teknikprojekt tycker vi är det viktigare att ha ett drivande mind-set än metodkunskaper.

Som ett extra plus får gärna ha grundläggande tekniska kunskaper inom till exempel:

  • Exchange säkerhet, domänhantering och migrering.
  • Office 365.
  • EMS.
  • Active Directory.
  • SharePoint.

Det viktigaste är dock att du med säkerhet, auktoritet och målmedvetenhet kan ta med kunden på projektresan från start till mål utan att ge upp. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar vad du går för.

Du blir del av ett väl etablerat konsultbolag med human syn på arbetsbelastning, flexibilitet och sjysta villkor. Du kommer till en kreativ arbetsplats med oslagbart baristakaffe. EdgeGuide präglas av glädje, energi och teamkänsla. Vårt kontor ligger centralt beläget i moderna lokaler på Kungsholmen.

Personprofil

Vi söker dig som har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men vill få en bredare roll med mer ansvar och mer utrymme för självständigt arbete. Som person är du ambitiös, drivande, kommunikativ och kreativ.

Det viktigaste är att du är grym att få olika typer människor på din sida samtidigt som du tydligt och envist driver mot målet. Du lämnar inget åt slumpen och vill det bästa för kunden.

Har du en eftergymnasial utbildning, gärna inom IT, är det ett plus men inte en nödvändighet. Har du erfarenhet av att jobba i internationella organisationer tror vi att du kommer att känna dig hemma hos våra kunder.

Vi värderar dina kunskaper högt och ser gärna att du utvecklas hela tiden som anställd på EdgeGuide. Det är viktigt för oss att du vill bli bäst inom din yrkesroll vilket innebär att vi alltid avsätter tid för kompetensutveckling och utbildning.

Övrig information

  • Start: omgående
  • Omfattning: Heltid 100%
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Kungsholmen
  • Skicka din ansökan till oss på jobb@edgeguide.com

Om EdgeGuide

EdgeGuide är ett företag som levererar innovativa IT-lösningar, med fokus på Microsoft, som förbättrar verksamhetsprocesser, informations- och kompetensutbyte. Affärsfokus är att skapa molntjänster som knyter samman interna och externa system säkert och effektivt.

Edgeguides namn innehåller två tydliga löften. Vi är vassa på att flytta gränser. Att möjliggöra det som förut inte var möjligt. Men riktig förändring sker inte utan att alla är med på tåget. Vi är guiden som pratar klarspråk och förstår de verkliga utmaningarna, som får saker att hända, och som inte släpper uppdraget innan allt fungerar.

EdgeGuides leveranser består ofta av nyckelfärdiga system från kravspecifikation till driftfärdig lösning. Ofta inklusive hosting och förvaltning av systemet.