Webbinarier

Webbinarium: Breakout Rooms i Microsoft Teams

Upptäck grupprumsfunktionen i Microsoft Teams med Breakout Rooms!

Nyligen lanserade Microsoft funktionalitet till Teams för att dela in ett mötesrum i mindre, separata rum som fortfarande tillhör originalrummet. Microsoft kallar funktionen för Breakout Rooms och den kan liknas vid grupprum. Det finns olika användningsområden för grupprumsfunktionen, och åtminstone för utbildare samt i större organisationer är det bra att känna till funktionen.

Exempel på när grupprum kan vara användbara är vid distansundervisning, aktiviteter med stor mängd deltagare, brainstormingsessioner, eller andra tillfällen som undergrupper och indelningar kan nyttjas.

I det här webbinariet presenterar vi Breakout Rooms i Microsoft Teams. Vi visar hur funktionen hanteras, vilka alternativ som finns och ger svar på vanliga frågor. Efter presentationen så finns möjlighet för frågor och diskussion.

Webbinariet om Breakout Rooms i Microsoft Teams har passerat

Tyvärr har webbinariets alla planerade tillfällen genomförts. Om du vill få ett meddelande när vi planerat fler sessioner, eller om du vill få en avisering när en inspelad version finns, klicka där det står intresseanmälan här under och ange din e-postadress.

Om du undrar något annat eller om du vill i kontakt med oss så kan du skicka ett meddelande.

Lämna en intresseanmälan

 

 

Rekommenderad vidare läsning

Ta en titt på någon av våra relaterade artiklar:

Läs vår omtyckta artikel 20 tips för Teams.

Se vår lista över 10 tips för smart Office 365-administration.

Klicka här för vår artikel om administratörsroller i Office 365.

Här kan du se hela vårt artikelbibliotek.