Nyheter

EdgeGuide fortsätter tillväxtresan

EdgeGuide har tilldelats utmärkelsen Nordiskt Tillväxtcertifikat av UC för bokslutet 2021, något vi är mycket stolta över. Det är ett certifikat som utmärker kraftig tillväxt med kriterier som bara vissa bolag når upp till.

UC använder bland annat lönsamhet och soliditet för att avgöra vilka bolag som kan kvalificera som Nordiska Tillväxtföretag, där endast 5 % av bolag uppnår kraven. Gemensamt för bolagen med Nordiskt Tillväxtcertifikat är tillväxten; de växer snabbt, tar nya marknadsandelar och är framgångsrika. Det gäller förstås i allra högsta grad även EdgeGuide. För andra året i rad.

Förutom Nordiskt Tillväxtcertifikat så kvalificeras även EdgeGuide för certifieringen Högsta Kreditvärdighet av UC.

Vi ser med spänning fram emot vad som väntar år 2023.