Nyheter

EdgeGuide är ett Gasellföretag 2023!

Gasellpriset tilldelas Svenska aktiebolag som har god tillväxt och varit mycket framgångsrika de senaste åren. Färre än 1 % av Sveriges aktiebolag får titeln Gasellföretag. Vad kan vi säga, annat än att vi är otroligt stolta över att ha fått Gasellpriset år 2023.

Att utses till Gasellföretag ser vi som ett kvitto på det ständiga och oslagbara drivet hos oss på EdgeGuide. Den välkända och prestigefyllda utmärkelsen tillfaller enbart några hundra företag i Sverige, och vi är mycket stolta att kunna räknas till den exklusiva skaran.

Vi har under året expanderat och fördjupat vår expertis inom Microsoft, vi har förfinat vårt erbjudande och vi har en riktning som är strategiskt, operativt och intuitivt helt rätt. Bland annat så har EdgeGuides grundare Ali Qureshi har tillträtt som VD. Vi har också fördjupat vårt samarbete med Microsoft för att förstärka platsen som betrodd Microsoft-partner. Dessutom har vi ytterligare ökat vårt fokus på IT-säkerhet, för att på bästa sätt fortsätta hålla våra kunder skyddade.

Det kommande året kommer vi fortsätta växa. Vi ser fram emot nya kunder, kollegor, utmaningar och möjligheter – och tror att 2024 kommer bli ett ännu bättre år.

Tack för att ni gjort oss till Gasell-företag!