Robert Nibelius, VD

Hur har samarbetet med EdgeGuide förändrat er organisation?

  • Med hjälp av EdgeGuide har vi fått full kontroll över och förståelse av vår digitala infrastruktur. Det har gjort att vi kunnat fokusera mindre på det administrativa med licens- och behörighetshantering – samtidigt som vi ökat säkerheten.

Vilket problem ville ni lösa genom att ta hjälp av EdgeGuide?

  • Vi kontaktade EdgeGuide för att beställa en anpassad webbapplikation för datainsamling och analys. När vi ville vidareutveckla plattformen med verktyg för administrering och automatisering så var det en självklarhet att fortsätta det goda samarbetet med EdgeGuide.

Vad fick er att välja just EdgeGuide?

  • EdgeGuide var ett namn som ofta dök upp när vi letade leverantörer. De var lyhörda när vi tog kontakt, och kunde snabbt komma igång med vår beställning.

Vad är det bästa med att arbeta med EdgeGuide?

  • Vi har byggt upp en stabil relation. Vi litar på EdgeGuide och deras expertis. De arbetar långsiktigt och strategiskt.

Vad är det främsta som du skulle rekommendera om EdgeGuide till andra?

  • Det är något genuint med EdgeGuide. Alla kontakter vi haft med dem har känts äkta och varit givande. De siktar mot att kunden ska vara fortsatt nöjd även på sikt.

Vad skulle du vilja säga till någon som överväger att anlita EdgeGuide?

  • Det finns en anledning till att EdgeGuide varit i branschen i över 20 år. EdgeGuide vet vilka de är och vad de gör. De arbetar utfrån perspektivet att en välutvecklad lösning alltid är bättre än en quick fix.