Cloud Application Development

EdgeGuide erbjuder olika utvecklingstjänster. Vare sig det handlar om ett projekt eller en återkommande tjänst för någon av Microsofts plattformar, så som Microsoft Azure, Microsoft 365 eller SharePoint Online, så kan vi hjälpa. Läs mer nedan om några av utvecklingstyperna vi tillhandahåller.

Automatiseringar

Återkommande manuella uppgifter är ett gissel för både organisationer och användare, så att automatisera repetitiva flöden kan spara både tid och resurser. I Microsofts molnplattformar Azure och Microsoft 365 finns goda inbyggda möjligheter. Behövs ett dokumentflöde för e-signaturer i SharePoint? Det finns det en Logic App till!

EdgeGuide har lång erfarenhet av att utveckla och konfiguera lösningar, med extra fokus på Microsoft. Vi hjälper till att identifiera vad som kan automatiseras, samt hur. Självklart kan vi även ta hand om själva implementationen. Vi nyttjar i huvudsak dessa Microsoft-appar:

Arbetsflöden

Arbetsflödesapplikationer finns i dag i nästan varje organisation, och nödvändigheten av digitaliserade flöden behöver knappast förklaras. Men det finns fortfarande många fall då digitaliserade och automatiserade flöden kan implementeras och höja effektiviteten.

EdgeGuide har 20 års erfarenhet av att utveckla arbetsflöden. Oavsett vad it-plattformarnas namn är, så kvarstår det fundamentala behovet av att minska manuell hantering. Några Microsoft-verktyg vi använder är:

Anpassningar i Microsoft 365

Microsoft 365-plattformen är mångsidig tack vare kombinationen av avancerade möjligheter och enkel kom-igång-konfiguration. Men större organisationer når ofta en punkt där utgångsapplikationerna inte räcker. Då gäller det att nyttja anpassningsbarheten i Microsofts applikationer.

EdgeGuide hjälper från den första kartläggningen över möjligheter och förutsättningar till implementationen – inklusive dokumentation och support. I Microsoft 365 är det mesta möjligt, det gäller bara att veta hur. Vi använder bland annat de här Microsoft-verktygen:

Intranät

Moderna intranät handlar mer om nätverk och serveruppbyggnad. Det handlar om integrationer och samarbete. Det är limmet som håller ihop organisationen. Ett bra intranät ska främja organisationskulturen, göra informationsdelning enklare och samla flera källor i samma flöde för en enkel överblick.

EdgeGuide hjälper er med det nya intranätet. Vi har under åren lärt oss att nyckeln till ett framgångsrikt intranät är ett som i huvudsak fokuserar på att underlätta för människorna bakom skärmen. För att utforma smarta intranät finns flera Microsoft-alternativ:

Kontakta oss

Skriv ett meddelande till oss här och beskriv kortfattat vad det är som ni vill utveckla. Vi hör av oss så fort vi kan.

Referenser

Vad våra kunder säger om oss

Primär logga för företaget Onitio

"Vi stod inför en mångfacetterad och komplex migrationsutmaning efter en carve-out. Vi kontaktade EdgeGuide som förespeglade en smidig övergång från Google Workspace till Microsoft 365 med minimal påverkan på verksamheten – och de levererade felfritt. De försåg oss också med kommunikationsstrategier och material så att alla användare kunde förbereda sig före, under och efter övergången. Vi är nu f...

Erik Myrstuen

CIO, Onitio

The primary logo of the company twoday

"EdgeGuide visade sig vara den perfekta partnern för vår migreringsresa från Google Suite till Microsoft 365. Tjänsterna som EdgeGuide tillhandahöll var skräddarsydda för att möta våra unika krav, blandningen av tålamod och skicklighet navigerade oss genom den nödvändiga förändringsresan. På twoday så leder vi själva våra kunder genom det komplexa landskapet av digital transformation och är ett av...

Finn Uldum

Technical Director, twoday

"Vi behöver professionella leverantörer och EdgeGuide passar bra in i vårt team. Eftersom vi lever i ständig förändring så behöver vi avancerad it-projektledning och modellering inom it-arkitektur. Konsulterna på EdgeGuide tänker långsiktigt men får snabbt processer i rullning. Vi rekommenderar EdgeGuide varmt."

Krister Tånneryd

COO

"EdgeGuide har hjälpt vår internationella organisation att driva effektiva it-projekt, både mellan länder och mot leverantörer. Vi har nu en stabilare grund med fler standardiserade processer när vi gör nya M&A-affärer. Bland annat kommunikation, styrning och kostnadseffektivitet har blivit bättre tack vare EdgeGuide."

Marcus Johansson

IT manager

"När vi behövde hjälp med tekniska bitar runt en rebranding var EdgeGuide snabba med att få på plats det vi behövde. När vi gör nya bolagsaffärer så är EdgeGuide en självklar stöttepelare som ser till att både strategiska och operativa processer är på plats."

Anna Börjesson

CMO

"EdgeGuide är ett av de mest pålitliga och kompetenta it-företagen jag någonsin jobbat med. Hög integritet och hög kunskapsstandard. Med det mycket handlingskraftiga och kunniga teamet kunde vi skapa en effektiv implementation av Microsoft 365 i en komplex och decentraliserad global organisation."

Christian Kohl

COO

"Vi litar på EdgeGuide och deras expertis. När vi ville vidareutveckla vår plattform med verktyg för administrering och automatisering så var det en självklarhet att fortsätta det goda samarbetet."

Robert Nibelius

VD/CEO

"EdgeGuide var en viktig partner i vår transformationsresa, med deras metodik kunde vi på ett systematiskt och framgångsrikt sätt migrera mycket av vår affärslogik till molnet."

Vladimir Simic

CIO

"Vi valde att jobba med EdgeGuide när vi var i startgroparna för vårt adoption-initiativ. EdgeGuide hjälpte oss att hitta ett adoption-ramverk och ett angreppssätt som passar vår organisation."

Ellen Stenmar

IT Manager Training and Education

"Genom att säkerheten sätts i främsta rummet är det tryggt att driva projekt tillsammans med EdgeGuide."

Sune Nanberg

VD/CEO

”Med EdgeGuides hjälp lyckas vi flytta våra Lotus Notes applikationer till Office 365 och har nu en tydlig strategi för hur framtida migreringar ska genomföras.”

Thomas Hansén

Head of IT

"EdgeGuide kan alltid möta riktigt komplexa tekniska utmaningar och samtidigt tillfredsställa säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet."

Anders Johansson

VD/CEO

“Migrering av Notes-applikationer till Office 365 är stor utmaning som kräver kunskap och erfarenhet. Med hjälp av EdgeGuide har vi minimerat både risk och kostnad och inte minst fått riktigt nöjda användare.”

Ossi Bashiri

VD/CEO

"Min erfarenhet av Edgeguide är att de har väldigt bra kompetens i applikationsutveckling i SharePoint Online & Office365. De projekt jag har haft deras hjälp i har alltid uppnått utlovat resultat i så väl funktion som tid och kostnad."

Pelle Jonsson

Collaboration Application Governor

”EdgeGuide skapar en öppen dialog som är bra och gör att det blir lätt att samarbeta. Det är prestigelöst och personligt. Man hittar praktiska lösningar och kommer i mål. Det är ingen känsla av vi och dem.”

Max Zomborszki

Head of IT

”Vid införandet av Office 365 har det varit viktigt att satsa på adoption och identifiera olika användargruppers WIIFM (What's In It For Me). Med EdgeGuide har vi fått organisationen att hitta drivkrafterna som möjliggör nya, smarta sätt att samarbeta.”

Carlos Castaneda

Digital Workplace Manager

”Edgeguide har en väldigt hög servicegrad. De släpper inte taget förrän allt fungerar som det ska.”

Ingmar Blomqvist

Digital Workplace Manager, Global IT Sourcing