EdgeGuide skapar innovation i Office 365

EdgeGuide skapar IT-lösningar som förbättrar kärnverksamhet och affärsutveckling för organisationer. Vi hjälper våra kunder möta affärsmål genom att strömlinjeforma kommunikationsflöden och verksamhetsprocesser.​

Läs våra blogginlägg

Ta en titt på våra publicerade artiklar. De kan handla om nyheter och uppdateringar från Microsoft för olika produkter och tjänster, eller introduktioner till diverse branschrelaterade ämnen.

SharePoint Online-utveckling

SharePoint Online har inbyggt stöd för egna applikationer och anpassningar. SharePoint Online-utveckling kan därför förenkla både smått och stort för organisationer. EdgeGuide hjälper att göra idéer till verklighet.

SaaS Management Office 365

Med vår tjänsteorienterade förvaltning av Office 365 underhåller vi er digitala arbetsplats och utvecklar användbara tjänster som ger rätt stöd åt din organisation.

User adoption av Office 365

Att få användare att vara bekväma och effektiva med digitala verktyg är en satsning med tydliga fördelar. Vi kan hjälpa din organisations användare att komma igång med alla delar av Office 365.

Scrolla ner

Scrolla ner

Om edgeguide

På EdgeGuide har vi våra huvuden i molnet

EdgeGuide bygger applikationer som ökar kunders produktivitet i sina kärnverksamheter. Vi tillhandahåller även program och tjänster som hjälper IT-avdelningar effektivisera hanteringen av sina molnlösningar.

Läs mer om

Våra tjänster

 

Referenser

Vad våra kunder säger om oss

"Vi litar på EdgeGuide och deras expertis. När vi ville vidareutveckla vår plattform med verktyg för administrering och automatisering så var det en självklarhet att fortsätta det goda samarbetet."

Robert Nibelius

VD/CEO

”EdgeGuide har vid flertalet tillfällen visat att de är en trygg partner som sätter stolthet i att göra en bra leverans till utsatt tid och kostnad. De är inte främmande för att kavla upp ärmarna när det behövs och sätter alltid kunden i främsta rummet.”

Rasmus Spendrup

Advisor and Technical Project Manager

"EdgeGuide var en viktig partner i vår transformationsresa, med deras metodik kunde vi på ett systematiskt och framgångsrikt sätt migrera mycket av vår affärslogik till molnet."

Vladimir Simic

CIO

"Vi valde att jobba med EdgeGuide när vi var i startgroparna för vårt adoption-initiativ. EdgeGuide hjälpte oss att hitta ett adoption-ramverk och ett angreppssätt som passar vår organisation."

Ellen Stenmar

IT Manager Training and Education

"Genom att säkerheten sätts i främsta rummet är det tryggt att driva projekt tillsammans med EdgeGuide."

Sune Nanberg

VD/CEO

”Med EdgeGuides hjälp lyckas vi flytta våra Lotus Notes applikationer till Office 365 och har nu en tydlig strategi för hur framtida migreringar ska genomföras.”

Thomas Hansén

Head of IT

"EdgeGuide kan alltid möta riktigt komplexa tekniska utmaningar och samtidigt tillfredsställa säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet."

Anders Johansson

VD/CEO

“Migrering av Notes-applikationer till Office 365 är stor utmaning som kräver kunskap och erfarenhet. Med hjälp av EdgeGuide har vi minimerat både risk och kostnad och inte minst fått riktigt nöjda användare.”

Ossi Bashiri

VD/CEO

"Min erfarenhet av Edgeguide är att de har väldigt bra kompetens i applikationsutveckling i SharePoint Online & Office365. De projekt jag har haft deras hjälp i har alltid uppnått utlovat resultat i så väl funktion som tid och kostnad."

Pelle Jonsson

Collaboration Application Governor

”EdgeGuide skapar en öppen dialog som är bra och gör att det blir lätt att samarbeta. Det är prestigelöst och personligt. Man hittar praktiska lösningar och kommer i mål. Det är ingen känsla av vi och dem.”

Max Zomborszki

Head of IT

No posts were found

SharePoint-utvecking

Vi utvecklar applikationer i SharePoint Online som verkligen fungerar och används. Som möter behoven, är säkra och ger rätt användarupplevelse – även mobilt.

Kontakta oss

Vi lyssnar och lägger mer tid än du förväntar dig på dina frågor. Vad det än gäller så får du ett genomarbetat svar. Utan tvång, utan förpliktelse.