Karriär

EdgeGuide letar alltid efter intressanta människor att lära känna. Tveka inte att höra av dig om du vill bli en del av EdgeGuide.

Lediga jobb

Jobba hos oss

Att jobba på EdgeGuide förutsätter en vilja om att vara en lagspelare. Alla medarbetare på EdgeGuide bidrar aktivt till att skapa den stämning och trivsel som vi upplever. EdgeGuide värdesätter olikhet och värnar om mångfald. Vi vill att alla ska kunna känna sig trygga och välkomna på EdgeGuide.

 

Karriär

Rollerna på EdgeGuide

I huvudsak det dessa nyckelspelare som gör att vi lyckas. Medarbetarna på EdgeGuide bidrar alla med unika karaktärer och expertisområden där helheten blir EdgeGuide. I stora drag kan vår personal delas in i följande kategorier.

  • Teknisk specialist. De tekniska specialisterna arbetar brett mellan olika områden, men med fokus på Office 365 och Microsoft Azure. Det handlar ofta om lösningsdesign, konfigurering, migrering, best practices och support till kunders teknikorganisationer. Våra tekniska specialister har därför centrala roller i olika delar av våra större kunders internationella Office 365- och Azure-miljöer.
  • Arkitekt. EdgeGuides arkitekter är proffs som behärskar ett brett spektrum av teknikområden. Det handlar ofta om pusslet med hur lösningar kan skapas utifrån olika utgångslägen och kravställningar. Vi kallar dessa nyckelpersoner arkitekter eftersom de utformar ett projekts lösning och arbetsflöde. Är du intresserad av att ligga i framkant av teknikutvecklingen och vet hur man omsätter teknik i kundlösning så vill vi gärna komma i kontakt med dig.
  • Projektledare. Projektledarna på EdgeGuide behöver ha omfattande kunskap om de plattformar och mjukvaror som vi använder. De behöver kunna hantera flera projekt samtidigt, med förmåga att effektivt och tydligt kommunicera så att alla involverade i ett projekt vet vad som förväntas av dem. Projektledarna är en viktig länk mellan teknik och verksamhet, och är en hörnsten för att projekt ska drivas effektivt.
Spontanansökan

Kontakta oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med spännande profiler.

Vi för gärna dialog med dig som skulle vilja jobba med oss. Du som är nyfiken är varmt välkommen att skicka en spontanansökan med din meritförteckning och några ord om dig själv, samt vad du tänker att du kan bidra med på EdgeGuide. Skicka din ansökan till jobb@edgeguide.com.