Notes2SharePoint

Behåll applikationer i Notes och gör dem åtkomliga från SharePoint. En smidig övergångslösning i resan från Notes till mer moderna digitala arbetsplatser.

Om produkten

Notes2SharePoint

Att flytta från Notes till molnet kan vara en stor utmaning. Medan vissa applikationer är enkla att konvertera, kan andra vara så avancerade att en övergång blir komplicerad och dyr. Låt dem inte sätta käppar i hjulet under övergången. Med Notes2SharePoint kan du använda applikationerna i SharePoint medan de fortfarande finns kvar i Notes.

Kontakta oss

Nytt och modernt gränssnitt

Med Notes2SharePoint får dina gamla Notes-applikationer ett nytt och modernt gränssnitt i SharePoint, utan att du behöver bygga om någonting. Användarna behöver ingen klientprogramvara, utan använder den vanliga webbläsaren.

Få tid att planera för framtiden

Notes2SharePoint är en övergångslösning som gör att du slipper bromsa övergången till Microsoft 365 och SharePoint. Den ger dig tid att planera för att konvertera applikationer till den nya miljön – i rätt ordning och på det mest kostnadseffektiva sättet.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss om Notes2SharePoint

Vi lyssnar och lägger mer tid än du förväntar dig på dina frågor. Vad det än gäller så får du ett genomarbetat svar. Utan tvång, utan förpliktelse.

Läs mer om

Relaterade tjänster

Migrering

Det behöver inte vara svårt att flytta e-post, kalendrar och filer till molnet och Microsoft 365. Men det kräver rätt kompetens och omsorg om både människor och teknik i varje del av processen.

Förvaltning

Med vår tjänsteorienterade förvaltning av Microsoft 365 skapar vi fungerande digitala arbetsplatser med användbara tjänster som ger rätt stöd åt din organisation.

Vill du veta mer om våra produkter?

Fråga oss om våra produkter. Ingen fråga är för stor. Ingen för liten. Vi tar oss tid med att svara på alla dina frågor.