Migrering till Office 365

Det behöver inte vara svårt att flytta e-post, kalendrar och filer till molnet och Office 365. Men det kräver rätt kompetens och omsorg om både människor och teknik i varje del av processen.

Om tjänsten

Migrering till Office 365

Migrering till Office 365 behöver varken vara svårt eller riskfyllt. Verksamheten behöver inte ta paus medan e-post, kalendrar och filer flyttar in i molnet. Oavsett vad du flyttar från. Men det gäller att veta vad man gör eftersom det handlar om mer än att bara trycka på en knapp. Migrering kräver rätt strategi, kommunikation, teknisk kompetens och omsorg, i varje steg av processen.

Erbjudande

Workshop: Migrering till Office 365

En migrering till Office 365 handlar om mer än att flytta saker från en miljö till en annan. Det är en utmaning i sig, som kräver rätt strategi och planering. Men det handlar också om användarna – människor som plötsligt behöver hantera nya tjänster och verktyg.

Under en workshop tar vi fram en övergripande plan för en ditt migreringsprojekt. En plan som skapar förutsättningarna för att lyckas. Inte bara med tekniken, utan även med mottagandet hos dina användare.

Workshopen ger dig:

  • En metod för att driva migreringsprojektet internt.
  • En analys av vad som ska migreras och hur dessa objekt bäst migreras enligt “best practice”.
  • Kunskap om hur du identifierar och minimerar riskerna vid en migrering.
  • Ett kostnadsförslag och en praktisk plan för migreringsprojektet.
Ange en mejladress där vi kan kontakta dig för mer information
Whitepaper

Läs mer här

Vill du ta del av vår whitepaper om migrering från Notes till molnet?

Ange din mejladress nedan så skickar vi den till dig.

Kontakt

Hör av dig till oss

Oavsett om ni väger fram och tillbaka eller redan är i startgroparna för att migrera till Office 365 så kan du höra dig till oss. Skriv ett meddelande här så återkommer vi!

Aktuellt

Relaterade artiklar

Blogg
Säkerhet i Microsoft Azure och Office 365
För att en organisations data ska hållas säkrad så behövs en säkerhetslösning. Det går inte att komma ifrån. Inom Microsofts ekosystem så finns två hu...
Blogg
EdgeGuide kundcase: Polygon Group
Om Polygon Group Bolaget Polygon Group är sedan 2010 en välkänd spelare inom sanerings- och restaureringsbranschen. En viktig del hos Polygon sedan bo...
Blogg
Att arbeta hemifrån – en djupdykning
  Artikeln i korthet Andelen jobb som kan göras hemifrån med motsvarande resultat som på arbetsplatsen lär ligga någonstans mellan 20 % och 60 %....
Referenser

Vad våra kunder säger om oss

"Vi litar på EdgeGuide och deras expertis. När vi ville vidareutveckla vår plattform med verktyg för administrering och automatisering så var det en självklarhet att fortsätta det goda samarbetet."

Robert Nibelius

VD/CEO

"EdgeGuide var en viktig partner i vår transformationsresa, med deras metodik kunde vi på ett systematiskt och framgångsrikt sätt migrera mycket av vår affärslogik till molnet."

Vladimir Simic

CIO

"Vi valde att jobba med EdgeGuide när vi var i startgroparna för vårt adoption-initiativ. EdgeGuide hjälpte oss att hitta ett adoption-ramverk och ett angreppssätt som passar vår organisation."

Ellen Stenmar

IT Manager Training and Education

"Genom att säkerheten sätts i främsta rummet är det tryggt att driva projekt tillsammans med EdgeGuide."

Sune Nanberg

VD/CEO

”Med EdgeGuides hjälp lyckas vi flytta våra Lotus Notes applikationer till Office 365 och har nu en tydlig strategi för hur framtida migreringar ska genomföras.”

Thomas Hansén

Head of IT

"EdgeGuide kan alltid möta riktigt komplexa tekniska utmaningar och samtidigt tillfredsställa säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet."

Anders Johansson

VD/CEO

“Migrering av Notes-applikationer till Office 365 är stor utmaning som kräver kunskap och erfarenhet. Med hjälp av EdgeGuide har vi minimerat både risk och kostnad och inte minst fått riktigt nöjda användare.”

Ossi Bashiri

VD/CEO

"Min erfarenhet av Edgeguide är att de har väldigt bra kompetens i applikationsutveckling i SharePoint Online & Office365. De projekt jag har haft deras hjälp i har alltid uppnått utlovat resultat i så väl funktion som tid och kostnad."

Pelle Jonsson

Collaboration Application Governor

”EdgeGuide skapar en öppen dialog som är bra och gör att det blir lätt att samarbeta. Det är prestigelöst och personligt. Man hittar praktiska lösningar och kommer i mål. Det är ingen känsla av vi och dem.”

Max Zomborszki

Head of IT

”Vid införandet av Office 365 har det varit viktigt att satsa på adoption och identifiera olika användargruppers WIIFM (What's In It For Me). Med EdgeGuide har vi fått organisationen att hitta drivkrafterna som möjliggör nya, smarta sätt att samarbeta.”

Carlos Castaneda

Digital Workplace Manager