Migrering till Office 365

Det behöver inte vara svårt att flytta e-post, kalendrar och filer till molnet och Office 365. Men det kräver rätt kompetens och omsorg om både människor och teknik i varje del av processen.

Om tjänsten

Migrering till Office 365

Migrering till Office 365 behöver inte vara svårt eller fullt av risker. Verksamheten behöver inte ta paus medan e-post, kalendrar och filer och flyttar in i molnet, oavsett vad du flyttar från. Men det gäller att veta vad man gör. Det är inte bara att “trycka på knappen”. Migrering kräver rätt strategi, kommunikation, teknisk kompetens och omsorg i varje steg i processen.

Kontakta oss

Erbjudande

Workshop Migrering till Office 365

Migrering till Office 365 handlar om mer än att flytta saker från en miljö till en annan. Det är en utmaning i sig, vilket kräver rätt strategi och planering. Men det handlar också om användare. Människor som plötsligt ska hantera nya tjänster och verktyg.

Under en workshop tar vi fram en övergripande plan för en ditt migreringsprojekt. En plan som verkligen skapar förutsättningar för att lyckas. Inte bara med tekniken, utan även med mottagandet hos dina användare.

Workshopen ger dig:

  • En metod för att driva migreringsprojektet internt.
  • En analys av vad som ska migreras och hur dessa objekt bäst migreras enligt “best practice”.
  • Kunskap om hur du identifierar och minimerar riskerna vid en migrering.
  • Ett kostnadsförslag och en praktisk plan för migreringsprojektet.

Pris: 29 500 kronor exkl. moms

Jag vill veta mer om workshopen
Erbjudande

Seniora migreringskonsulter

Våra migreringskonsulter har flerårig erfarenhet från både stora och små organisationer. De vet hur man tacklar inte bara tekniken utan även de svåraste kulturella, organisatoriska och projektmässiga utmaningarna. Behöver du lyckas med en migrering till Office 365 som uppfyller både de viktigaste affärsmålen och ger nöjda användare kan vi ge dig den expertis och senioritet som du behöver.

Jag vill veta mer om vad ni kan
Referenser

Vad våra kunder säger om oss

”EdgeGuide har vid flertalet tillfällen visat att de är en trygg partner som sätter stolthet i att göra en bra leverans till utsatt tid och kostnad. De är inte främmande för att kavla upp ärmarna när det behövs och sätter alltid kunden i främsta rummet.”

Rasmus Spendrup

Advisor and Technical Project Manager

"EdgeGuide var en viktig partner i vår transformationsresa, med deras metodik kunde vi på ett systematiskt och framgångsrikt sätt migrera mycket av vår affärslogik till molnet."

Vladimir Simic

CIO

"Vi valde att jobba med EdgeGuide när vi var i startgroparna för vårt adoption-initiativ. EdgeGuide hjälpte oss att hitta ett adoption-ramverk och ett angreppssätt som passar vår organisation."

Ellen Stenmar

IT Manager Training and Education

"Genom att säkerheten sätts i främsta rummet är det tryggt att driva projekt tillsammans med EdgeGuide."

Sune Nanberg

VD/CEO

”Med EdgeGuides hjälp lyckas vi flytta våra Lotus Notes applikationer till Office 365 och har nu en tydlig strategi för hur framtida migreringar ska genomföras.”

Thomas Hansén

Head of IT

"EdgeGuide kan alltid möta riktigt komplexa tekniska utmaningar och samtidigt tillfredsställa säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet."

Anders Johansson

VD/CEO

“Migrering av Notes-applikationer till Office 365 är stor utmaning som kräver kunskap och erfarenhet. Med hjälp av EdgeGuide har vi minimerat både risk och kostnad och inte minst fått riktigt nöjda användare.”

Ossi Bashiri

VD/CEO

"Min erfarenhet av Edgeguide är att de har väldigt bra kompetens i applikationsutveckling i SharePoint Online & Office365. De projekt jag har haft deras hjälp i har alltid uppnått utlovat resultat i så väl funktion som tid och kostnad."

Pelle Jonsson

Collaboration Application Governor

”EdgeGuide skapar en öppen dialog som är bra och gör att det blir lätt att samarbeta. Det är prestigelöst och personligt. Man hittar praktiska lösningar och kommer i mål. Det är ingen känsla av vi och dem.”

Max Zomborszki

Head of IT

”Vid införandet av Office 365 har det varit viktigt att satsa på adoption och identifiera olika användargruppers WIIFM (What's In It For Me). Med EdgeGuide har vi fått organisationen att hitta drivkrafterna som möjliggör nya, smarta sätt att samarbeta.”

Carlos Castaneda

Digital Workplace Manager

Aktuellt

Relaterade artiklar

Blogg
COVID-19: Gratis Microsoft Teams, CoreView hjälper användarna
I rådande tider har kommunikation och möjligheten att arbeta hemifrån blivit nyckelspelare för att upprätthålla en effektiv verksamhetsdrift. Men trot...
Blogg
SaaS under 2020
Vad är SaaS, PaaS och IaaS? SaaS (Software-as-a-Service), PaaS (Platform-as-a-Service) och IaaS (Infrastructure-as-a-Service) är de vanligaste koncept...
Blogg
Migrering till Office 365 handlar inte bara om teknik
Att migrera e-post, filer och kalendrar till Office 365 är lätt att se som en rent teknisk sak. Och visst handlar det mycket om teknik, men det finns ...