SaaS Management för Office 365

200 miljoner användare. Microsoft Office 365 är en succé. Men det finns utmaningar. Vi hjälper dig hantera de sex största.

Om tjänsten

SaaS Management för Office 365

Office 365 är i grunden inte en tjänst utan ett antal olika Exchange, Teams, Flow, Sharepoint för att nämna några. Det kan tyckas trivialt men skillnaderna mellan de olika tjänster och hur de hanteras, säkras och används skapar stora utmaningar som riskerar att radikalt minska nyttan av Office 365.

Lyckligtvis finns det lösningar som adresserar de sex största IT utmaningarna med Office 365. Gartner kallar det för SaaS Management Platforms (SMP).

Ladda ner White paper på det sex största utmaningarna i Office 365

Läs mer om vilka de sex största utmaningarna är och hur du tillsammans med våra erfarna konsulter kan lösa dem med CoreView SMP.

Här kan du ta del av materialet!

Skriv in din e-post så skickar vi dig en länk till materialet i PDF.

Kontakta oss

Erbjudande

Office 365 Health Check med CoreView

Edgeguide Office 365 Health Check är en omfattande, kostnadsfri Office 365 ”deep scan”, analys och utvärdering av hela Microsoft SaaS-miljön. Rapporten ger en insikt i och förslag till hur licenskostnaderna kan optimeras, eventuella sårbarheter i miljön och en detaljerad bild över hur de olika tjänsterna i Office 365 används av olika grupper i organisationen.

Du får bland annat veta:

  • Hur många licenser som är inaktiva.
  • Vilka tjänster som knappt används.
  • Hur många filer som delas på ett riskfyllt sätt.
  • Hur många användare som har olika administratörsrättigheter.
  • Var säkerhets och compliance-risker föreligger och ett förslag till åtgärdsplan.
Jag vill veta mer om Office 365 Health Check
office 365 migrering, utveckling och säkerhet
Erbjudande

Workshop SaaS Management av Office 365

Genom tjänsteorienterad förvaltning fokuserar vi på produktivitet både för den enskilda medarbetaren och hela organisationen. Att vi har hittat en modell som håller bevisas av att vi sköter förvaltningen av Office 365 för flera globala företag.

Vår Workshop - SaaS Management av Office 365:

  • En metod för att bedöma vilka tjänster IT-organisationen ska erbjuda, vilka kapaciteter som behöver utvecklas och hur du identifierar behov hos användarna.
  • Kunskap om hur du identifierar och minimerar riskerna vid introduktion av nya tjänster i Office 365.
  • Best practice för hur du förbereder och introducerar nya tjänster till användarna.
  • Kunskap om hur du bygger en effektiv support och incidenthantering för Office 365.
  • En rapport med de områden du bör prioritera utifrån vår analys.

 

Jag vill veta mer om workshop - SaaS Managmen av Office 365
Office 365 säkerhet
Erbjudande

Anlita seniora SaaS Management experter

Våra SaaS Management konsulter har många års erfarenhet från multinationella organisationer och vet hur man tacklar även de svåraste organisatoriska och tekniska utmaningarna. Behöver du lyckas med Office 365-förvaltningen kan vi ge dig precis den expertis och senioritet som du behöver.

Jag vill veta mer om vad ni kan
Referenser

Vad våra kunder säger om oss

”EdgeGuide har vid flertalet tillfällen visat att de är en trygg partner som sätter stolthet i att göra en bra leverans till utsatt tid och kostnad. De är inte främmande för att kavla upp ärmarna när det behövs och sätter alltid kunden i främsta rummet.”

Rasmus Spendrup

Advisor and Technical Project Manager

"EdgeGuide var en viktig partner i vår transformationsresa, med deras metodik kunde vi på ett systematiskt och framgångsrikt sätt migrera mycket av vår affärslogik till molnet."

Vladimir Simic

CIO

"Vi valde att jobba med EdgeGuide när vi var i startgroparna för vårt adoption-initiativ. EdgeGuide hjälpte oss att hitta ett adoption-ramverk och ett angreppssätt som passar vår organisation."

Ellen Stenmar

IT Manager Training and Education

"Genom att säkerheten sätts i främsta rummet är det tryggt att driva projekt tillsammans med EdgeGuide."

Sune Nanberg

VD/CEO

”Med EdgeGuides hjälp lyckas vi flytta våra Lotus Notes applikationer till Office 365 och har nu en tydlig strategi för hur framtida migreringar ska genomföras.”

Thomas Hansén

Head of IT

"EdgeGuide kan alltid möta riktigt komplexa tekniska utmaningar och samtidigt tillfredsställa säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet."

Anders Johansson

VD/CEO

“Migrering av Notes-applikationer till Office 365 är stor utmaning som kräver kunskap och erfarenhet. Med hjälp av EdgeGuide har vi minimerat både risk och kostnad och inte minst fått riktigt nöjda användare.”

Ossi Bashiri

VD/CEO

"Min erfarenhet av Edgeguide är att de har väldigt bra kompetens i applikationsutveckling i SharePoint Online & Office365. De projekt jag har haft deras hjälp i har alltid uppnått utlovat resultat i så väl funktion som tid och kostnad."

Pelle Jonsson

Collaboration Application Governor

”EdgeGuide skapar en öppen dialog som är bra och gör att det blir lätt att samarbeta. Det är prestigelöst och personligt. Man hittar praktiska lösningar och kommer i mål. Det är ingen känsla av vi och dem.”

Max Zomborszki

Head of IT

”Vid införandet av Office 365 har det varit viktigt att satsa på adoption och identifiera olika användargruppers WIIFM (What's In It For Me). Med EdgeGuide har vi fått organisationen att hitta drivkrafterna som möjliggör nya, smarta sätt att samarbeta.”

Carlos Castaneda

Digital Workplace Manager

Aktuellt

Relaterade artiklar

Blogg
COVID-19: Gratis Microsoft Teams, CoreView hjälper användarna
I rådande tider har kommunikation och möjligheten att arbeta hemifrån blivit nyckelspelare för att upprätthålla en effektiv verksamhetsdrift. Men trot...
Blogg
SaaS under 2020
Vad är SaaS, PaaS och IaaS? SaaS (Software-as-a-Service), PaaS (Platform-as-a-Service) och IaaS (Infrastructure-as-a-Service) är de vanligaste koncept...
Blogg
ROI inom IT
Vad är ROI? ROI (Return On Investment, på svenska räntabilitet) räknas ut med den enkla formeln (Nuvarande värde – Kostnad) / Kostnad och uttryc...