Säkerhet i Microsoft 365

Microsoft 365 kan skyddas med mängder av tekniska lösningar, men det krävs en en helhetssyn för att skyddet ska säkra det som verkligen är viktigt. Den helhetssynen får du med hjälp av oss.

Om tjänsten

Säkerhet i Microsoft 365

Låt oss börja med att konstatera att det går att göra Microsoft 365 väldigt säkert. Listan över säkerhetsprodukter och funktioner är lång: ADFS, EMS, Intune, MFA, ATP, och så vidare. Det råder inte heller någon brist på specialister som fullt ut behärskar de tekniska lösningarna.

Ger enbart teknisk kunskap ett fullgott skydd för de viktigaste IT-resurserna och den känsligaste informationen? Tyvärr är svaret ofta nej. Utan en översiktlig syn på säkerhet i Microsoft 365 är det svårt att vara trygg med att skyddet verkligen räcker. Först när strategin är satt går det att implementera rätt regler, funktioner och kontroller.

Kontakta oss

Erbjudande

Workshop: Security best practices för Microsoft 365

Vi hjälper dig att få en övergripande och djupgående syn på säkerhet i Microsoft 365 via en genomgång av best practice. Genomgången blir utgångspunkten för att bedöma och prioritera hot, översätta hot till teknisk strategi och sedan skapa ett systematiskt tillvägagångssätt för att implementera åtgärdande funktioner och kontroller.

Vår Security best practice-workshop ger dig:

  • En genomgång av Microsoft Secure Score för din Microsoft 365-miljö.
  • Vägledning, rekommendationer och best practice för hur du på ett tillförlitligt sätt kan implementera Microsoft 365-säkerhetsfunktioner.
  • Information om hur affärsbehov påverkar säkerhetsmål och krav.
  • Exempel på hur säkerhetsmål och krav påverkar användarnas dagliga arbete.
  • En prioriterad och realistisk säkerhetsplan för Microsoft 365 baserat på säkerhetsmål och krav
Ange din e-postadress här så kontaktar vi dig så snart vi kan
Migrering till O365
Erbjudande

Seniora säkerhetskonsulter

Våra säkerhetskonsulter har mångårig erfarenhet från multinationella organisationer och vet hur man tacklar inte bara tekniken, utan även de svåraste kulturella och organisatoriska utmaningarna. Behöver du lyckas med en Microsoft 365 säkerhet som uppfyller både de viktigaste affärsmålen och ger nöjda användare kan vi ge dig den expertis och senioritet som du behöver.

Fyll i din mejladress här för att bli kontaktad om våra seniora konsulter
Referenser

Vad våra kunder säger om oss

"Vi behöver professionella leverantörer och EdgeGuide passar bra in i vårt team. Eftersom vi lever i ständig förändring så behöver vi avancerad it-projektledning och modellering inom it-arkitektur. Konsulterna på EdgeGuide tänker långsiktigt men får snabbt...

Krister Tånneryd

COO

"EdgeGuide har hjälpt vår internationella organisation att driva effektiva it-projekt, både mellan länder och mot leverantörer. Vi har nu en stabilare grund med fler standardiserade processer när vi gör nya M&A-affärer. Bland annat kommunikation, styrning ...

Marcus Johansson

IT manager

"När vi behövde hjälp med tekniska bitar runt en rebranding var EdgeGuide snabba med att få på plats det vi behövde. När vi gör nya bolagsaffärer så är EdgeGuide en självklar stöttepelare som ser till att både strategiska och operativa processer är på plat...

Anna Börjesson

CMO

"EdgeGuide är ett av de mest pålitliga och kompetenta it-företagen jag någonsin jobbat med. Hög integritet och hög kunskapsstandard. Med det mycket handlingskraftiga och kunniga teamet kunde vi skapa en effektiv implementation av Microsoft 365 i en komplex...

Christian Kohl

COO

"Vi litar på EdgeGuide och deras expertis. När vi ville vidareutveckla vår plattform med verktyg för administrering och automatisering så var det en självklarhet att fortsätta det goda samarbetet."

Robert Nibelius

VD/CEO

"EdgeGuide var en viktig partner i vår transformationsresa, med deras metodik kunde vi på ett systematiskt och framgångsrikt sätt migrera mycket av vår affärslogik till molnet."

Vladimir Simic

CIO

"Vi valde att jobba med EdgeGuide när vi var i startgroparna för vårt adoption-initiativ. EdgeGuide hjälpte oss att hitta ett adoption-ramverk och ett angreppssätt som passar vår organisation."

Ellen Stenmar

IT Manager Training and Education

"Genom att säkerheten sätts i främsta rummet är det tryggt att driva projekt tillsammans med EdgeGuide."

Sune Nanberg

VD/CEO

”Med EdgeGuides hjälp lyckas vi flytta våra Lotus Notes applikationer till Office 365 och har nu en tydlig strategi för hur framtida migreringar ska genomföras.”

Thomas Hansén

Head of IT

"EdgeGuide kan alltid möta riktigt komplexa tekniska utmaningar och samtidigt tillfredsställa säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet."

Anders Johansson

VD/CEO

Aktuellt

Relaterade artiklar

Blogg
Microsoft Teams – 5 år senare
Det har gått ganska precis ett halvt decennium sedan Microsoft lanserade Microsoft Teams för allmänheten. Och de senaste åren har utvecklingen gått me...
Blogg
Dataklassificering – en översikt
Med den ökande cyberbrottsligheten så är det svårt att hålla jämna säkerhetssteg. It-säkerhetsbolaget Truesec uppger bland annat att ransomware-attack...
Blogg
Rekommendationer för att stärka uppköpets it
Fusioner och förvärv, eller mergers & acquisitions – förkortat M&A, är ett numera vanligt sätt att öka ett bolags omsättning. M&A-affärer ...