Säkerhet i Office 365

Office 365 kan skyddas med mängder av tekniska lösningar, men det krävs en en helhetssyn för att skyddet ska säkra det som verkligen är viktigt. Den helhetssynen får du med hjälp av oss.

Om tjänsten

Säkerhet i Office 365

Låt oss börja med att konstatera att det går att göra Office 365 väldigt säkert. Listan över säkerhetsprodukter och funktioner är lång: ADFS, EMS, Intune, MFA, ATP, och så vidare. Det råder inte heller någon brist på specialister som fullt ut behärskar de tekniska lösningarna.

Ger enbart teknisk kunskap ett fullgott skydd för de viktigaste IT-resurserna och den känsligaste informationen? Tyvärr är svaret ofta nej. Utan en översiktlig syn på säkerhet i Office 365 är det svårt att vara trygg med att skyddet verkligen räcker. Först när strategin är satt går det att implementera rätt regler, funktioner och kontroller.

Kontakta oss

Erbjudande

Workshop: Security best practices för Office 365

Vi hjälper dig att få en övergripande och djupgående syn på säkerhet i Office 365 via en genomgång av best practice. Genomgången blir utgångspunkten för att bedöma och prioritera hot, översätta hot till teknisk strategi och sedan skapa ett systematiskt tillvägagångssätt för att implementera åtgärdande funktioner och kontroller.

Vår Security best practice-workshop ger dig:

  • En genomgång av Microsoft Secure Score för din Office 365-miljö.
  • Vägledning, rekommendationer och best practice för hur du på ett tillförlitligt sätt kan implementera Office 365-säkerhetsfunktioner.
  • Information om hur affärsbehov påverkar säkerhetsmål och krav.
  • Exempel på hur säkerhetsmål och krav påverkar användarnas dagliga arbete.
  • En prioriterad och realistisk säkerhetsplan för Office 365 baserat på säkerhetsmål och krav
Ange din e-postadress här så kontaktar vi dig så snart vi kan
Migrering till O365
Erbjudande

Seniora säkerhetskonsulter

Våra säkerhetskonsulter har mångårig erfarenhet från multinationella organisationer och vet hur man tacklar inte bara tekniken, utan även de svåraste kulturella och organisatoriska utmaningarna. Behöver du lyckas med en Office 365 säkerhet som uppfyller både de viktigaste affärsmålen och ger nöjda användare kan vi ge dig den expertis och senioritet som du behöver.

Fyll i din mejladress här för att bli kontaktad om våra seniora konsulter
Referenser

Vad våra kunder säger om oss

"Vi litar på EdgeGuide och deras expertis. När vi ville vidareutveckla vår plattform med verktyg för administrering och automatisering så var det en självklarhet att fortsätta det goda samarbetet."

Robert Nibelius

VD/CEO

"EdgeGuide var en viktig partner i vår transformationsresa, med deras metodik kunde vi på ett systematiskt och framgångsrikt sätt migrera mycket av vår affärslogik till molnet."

Vladimir Simic

CIO

"Vi valde att jobba med EdgeGuide när vi var i startgroparna för vårt adoption-initiativ. EdgeGuide hjälpte oss att hitta ett adoption-ramverk och ett angreppssätt som passar vår organisation."

Ellen Stenmar

IT Manager Training and Education

"Genom att säkerheten sätts i främsta rummet är det tryggt att driva projekt tillsammans med EdgeGuide."

Sune Nanberg

VD/CEO

”Med EdgeGuides hjälp lyckas vi flytta våra Lotus Notes applikationer till Office 365 och har nu en tydlig strategi för hur framtida migreringar ska genomföras.”

Thomas Hansén

Head of IT

"EdgeGuide kan alltid möta riktigt komplexa tekniska utmaningar och samtidigt tillfredsställa säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet."

Anders Johansson

VD/CEO

“Migrering av Notes-applikationer till Office 365 är stor utmaning som kräver kunskap och erfarenhet. Med hjälp av EdgeGuide har vi minimerat både risk och kostnad och inte minst fått riktigt nöjda användare.”

Ossi Bashiri

VD/CEO

"Min erfarenhet av Edgeguide är att de har väldigt bra kompetens i applikationsutveckling i SharePoint Online & Office365. De projekt jag har haft deras hjälp i har alltid uppnått utlovat resultat i så väl funktion som tid och kostnad."

Pelle Jonsson

Collaboration Application Governor

”EdgeGuide skapar en öppen dialog som är bra och gör att det blir lätt att samarbeta. Det är prestigelöst och personligt. Man hittar praktiska lösningar och kommer i mål. Det är ingen känsla av vi och dem.”

Max Zomborszki

Head of IT

”Vid införandet av Office 365 har det varit viktigt att satsa på adoption och identifiera olika användargruppers WIIFM (What's In It For Me). Med EdgeGuide har vi fått organisationen att hitta drivkrafterna som möjliggör nya, smarta sätt att samarbeta.”

Carlos Castaneda

Digital Workplace Manager

Aktuellt

Relaterade artiklar

Blogg
Vanliga frågor om GDPR
Vägen framåt för molntjänster inom EU är svår. Delvis efter den så kallade Schrems II-domen så uppstod många frågetecken om vad som verkligen gäller f...
Blogg
Schrems, GDPR, FISA och CLOUD Act – en översikt
Efter den omtalade Schrems II-domen så har många frågetecken uppkommit gällande integritet och personuppgifter på internet. Och just vad som rekommend...
Blogg
Cyberförsäkringar – en översikt
En cyberförsäkring, även kallad cybersäkerhetsförsäkring (på engelska cyberinsurance och cybersecurity insurance), är en typ av försäkring som ämnar a...