SharePoint utveckling i
Office 365

Vi utvecklar applikationer i SharePoint Online som verkligen fungerar och används. Som möter behoven, är säkra och ger rätt användarupplevelse – även mobilt.

Om tjänsten

SharePoint utveckling i Office 365

I varje företag finns en rad affärsapplikationer som får det dagliga arbetet att fungera smidigt. Ofta täcker standardprogram behovet, till exempel för CRM-systemet på säljavdelningen, supportsystemet eller tidrapporteringen.

Men det kan också handla om program för unika behov. För processer och arbetsflöden som är specifika för en viss organisation. SharePoint Framework är nyckeln till modern SharePoint utveckling i Office 365.

SharePoint Framework gör det möjligt att skapa i stort sett vilka skräddarsydda applikationer som helst i SharePoint Online. Förutsatt rätt kunskaper, förstås. Och där kan du vara trygg. Moderna applikationer som verkligen fungerar och används är vår hemmaplan sedan många år.

Kontakta oss

EdgeGuide – vi kan Office 365
Erbjudande

EdgeGuide App Framework Workshop

EdgeGuide App Framework är ett ramverk av färdiga komponenter som ger SharePoint utveckling i Office 365 en kickstart.

Under en halvsdagsworkshop går vi igenom ditt behov. Efter ytterligare en halv dag har vi tagit fram ett lösningsförslag i SharePoint baserat på EdgeGuide App Framework som vi gemensamt stämmer av. Ett par dagar senare kan vi oftast lämna ett fast pris för din applikation. Ett pris som vi tror kommer att överraska positivt.

Jag vill veta mer om workshopen
alternativ text
Erbjudande

Det kanske vassaste utvecklingsteamet för SharePoint Online

Här vågar vi sticka ut hakan. Vi har några av de främsta och mest innovativa utvecklarna av affärsapplikationer i SharePoint Online. Ett team som fullt ut bemästrar modern webbutveckling, men som också förstår annat. Med vår erfarenhet vet vi vad som krävs för applikationer som verkligen fungerar och som blir använda. Därför har många kunder valt EdgeGuide för att gå i mål med sina applikationer i SharePoint Online.

Jag vill veta mer om vad ni kan
Referenser

Vad våra kunder säger om oss

”EdgeGuide har vid flertalet tillfällen visat att de är en trygg partner som sätter stolthet i att göra en bra leverans till utsatt tid och kostnad. De är inte främmande för att kavla upp ärmarna när det behövs och sätter alltid kunden i främsta rummet.”

Rasmus Spendrup

Advisor and Technical Project Manager

"EdgeGuide var en viktig partner i vår transformationsresa, med deras metodik kunde vi på ett systematiskt och framgångsrikt sätt migrera mycket av vår affärslogik till molnet."

Vladimir Simic

CIO

"Vi valde att jobba med EdgeGuide när vi var i startgroparna för vårt adoption-initiativ. EdgeGuide hjälpte oss att hitta ett adoption-ramverk och ett angreppssätt som passar vår organisation."

Ellen Stenmar

IT Manager Training and Education

"Genom att säkerheten sätts i främsta rummet är det tryggt att driva projekt tillsammans med EdgeGuide."

Sune Nanberg

VD/CEO

”Med EdgeGuides hjälp lyckas vi flytta våra Lotus Notes applikationer till Office 365 och har nu en tydlig strategi för hur framtida migreringar ska genomföras.”

Thomas Hansén

Head of IT

"EdgeGuide kan alltid möta riktigt komplexa tekniska utmaningar och samtidigt tillfredsställa säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet."

Anders Johansson

VD/CEO

“Migrering av Notes-applikationer till Office 365 är stor utmaning som kräver kunskap och erfarenhet. Med hjälp av EdgeGuide har vi minimerat både risk och kostnad och inte minst fått riktigt nöjda användare.”

Ossi Bashiri

VD/CEO

"Min erfarenhet av Edgeguide är att de har väldigt bra kompetens i applikationsutveckling i SharePoint Online & Office365. De projekt jag har haft deras hjälp i har alltid uppnått utlovat resultat i så väl funktion som tid och kostnad."

Pelle Jonsson

Collaboration Application Governor

”EdgeGuide skapar en öppen dialog som är bra och gör att det blir lätt att samarbeta. Det är prestigelöst och personligt. Man hittar praktiska lösningar och kommer i mål. Det är ingen känsla av vi och dem.”

Max Zomborszki

Head of IT

”Vid införandet av Office 365 har det varit viktigt att satsa på adoption och identifiera olika användargruppers WIIFM (What's In It For Me). Med EdgeGuide har vi fått organisationen att hitta drivkrafterna som möjliggör nya, smarta sätt att samarbeta.”

Carlos Castaneda

Digital Workplace Manager

Aktuellt

Relaterade artiklar

Blogg
ROI inom IT
Vad är ROI? ROI (Return On Investment, på svenska räntabilitet) räknas ut med den enkla formeln (Nuvarande värde – Kostnad) / Kostnad och uttryc...
Blogg
Effektivisera SharePoint Online – 5 tips
SharePoint Online är en av de vanligaste intranätslösningarna bland svenska företag. Eftersom SharePoint Online är så anpassningsbart och används olik...
Blogg
SharePoint online Affärsapplikationer
Vår spjutspets är vår utvecklingskompetens. På så vis vet vi sedan många år att sätta användarupplevelsen i centrum. I den mest grundläggande meningen...