SharePoint Online-utveckling

Med EdgeGuides SharePoint Online-utveckling skapar vi skräddarsydda applikationer. De möter behoven, är säkra och ger god användarupplevelse – även mobilt.

Om tjänsten

EdgeGuide utvecklar i SharePoint Online

SharePoint Online har blivit en populär plattform för organisationer. I SharePoint Online går det bland annat skapa gruppwebbplatser för att främja kommunikation bland människor och applikationer.

EdgeGuide utvecklar och implementerar affärsapplikationer för ökad produktivitet och lönsamhet. Vi skapar lösningar för att samla och sammanställa data i SharePoint Lists, Microsoft Forms eller Common Data Service. Vi kan även automatisera flöden med hjälp av Microsoft Power Automate och Logic Apps. Med PowerApps, Power BI och Xamarin kan vi också skapa anpassade analyser och integrationer för Microsoft Teams och SharePoint Online. 

Vad vi erbjuder

EdgeGuides projekt har fastpris

I alla våra projekt tar vi fullt ansvar för att lösningen fungerar som den ska vid projektets slut.

Från att du presenterar din idé tills att du ett projekt senare har en fungerande lösning som blivit gediget testad, med användare som känner sig trygga med att använda applikationen. Eftersom vi ibland har möjlighet att återanvända eller bygga om tidigare lösningar, kan vi erbjuda kort projekttid och låg kostnad.

Hur vi jobbar

Vårt arbetssätt

EdgeGuide rekommenderar att komma igång med en halvdagsworkshop.

Efter ytterligare en halv dag har vi tagit fram lösningsförslag för er SharePoint Online-miljö baserat på EdgeGuide App Framework. Bara ett par dagar senare lämnar vi ett prisförslag, och sedan kan vi komma igång.

Klicka här och ange din e-postadress om du vill veta mer eller boka en workshop.

Onlinemarknadsföring
Kontakt

Bolla dina idéer med oss

Vi älskar utmaningar. Skicka ett meddelande om era planer och funderingar gällande SharePoint Online-utveckling, så hör vi av oss så fort vi kan.

 

 

Psst

Om du vill läsa mer om SharePoint Online kan du ta en titt på blogginlägget där vi listar 5 tips för effektivare SharePoint Online-användning.

Aktuellt

Relaterade artiklar

Blogg
Medarbetarintervju: Projektledaren Rasmus Spendrup
Den tekniska projektledaren och rådgivaren Rasmus Spendrup (till höger i bild) började på EdgeGuide i slutet på maj 2021. Han har omfattande erfarenhe...
Blogg
Virtuella skrivbord – DaaS och VDI
Tack vare den mer utspridda internetåtkomsten i samhället, via exempelvis 4G och 5G, så ökar tillgängligheten för nätverksbaserade tjänster. Det är nå...
Blogg
Introduktion: Microsoft Viva
Vad är Microsoft Viva? I februari så presenterade Microsoft den nya produkten Viva för första gången. Microsoft Viva benämns vara den första moderna p...
Referenser

Vad våra kunder säger om oss

"Vi litar på EdgeGuide och deras expertis. När vi ville vidareutveckla vår plattform med verktyg för administrering och automatisering så var det en självklarhet att fortsätta det goda samarbetet."

Robert Nibelius

VD/CEO

"EdgeGuide var en viktig partner i vår transformationsresa, med deras metodik kunde vi på ett systematiskt och framgångsrikt sätt migrera mycket av vår affärslogik till molnet."

Vladimir Simic

CIO

"Vi valde att jobba med EdgeGuide när vi var i startgroparna för vårt adoption-initiativ. EdgeGuide hjälpte oss att hitta ett adoption-ramverk och ett angreppssätt som passar vår organisation."

Ellen Stenmar

IT Manager Training and Education

"Genom att säkerheten sätts i främsta rummet är det tryggt att driva projekt tillsammans med EdgeGuide."

Sune Nanberg

VD/CEO

”Med EdgeGuides hjälp lyckas vi flytta våra Lotus Notes applikationer till Office 365 och har nu en tydlig strategi för hur framtida migreringar ska genomföras.”

Thomas Hansén

Head of IT

"EdgeGuide kan alltid möta riktigt komplexa tekniska utmaningar och samtidigt tillfredsställa säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet."

Anders Johansson

VD/CEO

“Migrering av Notes-applikationer till Office 365 är stor utmaning som kräver kunskap och erfarenhet. Med hjälp av EdgeGuide har vi minimerat både risk och kostnad och inte minst fått riktigt nöjda användare.”

Ossi Bashiri

VD/CEO

"Min erfarenhet av Edgeguide är att de har väldigt bra kompetens i applikationsutveckling i SharePoint Online & Office365. De projekt jag har haft deras hjälp i har alltid uppnått utlovat resultat i så väl funktion som tid och kostnad."

Pelle Jonsson

Collaboration Application Governor

”EdgeGuide skapar en öppen dialog som är bra och gör att det blir lätt att samarbeta. Det är prestigelöst och personligt. Man hittar praktiska lösningar och kommer i mål. Det är ingen känsla av vi och dem.”

Max Zomborszki

Head of IT

”Vid införandet av Office 365 har det varit viktigt att satsa på adoption och identifiera olika användargruppers WIIFM (What's In It For Me). Med EdgeGuide har vi fått organisationen att hitta drivkrafterna som möjliggör nya, smarta sätt att samarbeta.”

Carlos Castaneda

Digital Workplace Manager