User Adoption av Office 365

För att få användarförtroende och -spridning behöver nya lösningar strategiskt implementeras och presenteras. Vi har olika ramverk för hur en User Adoption-strategi kan se ut i Office 365 för att slippa användarmotstånd eller frustration. EdgeGuide använder mätbara metoder för att din verksamhet tydligt ska kunna följa utvecklingen.

Om tjänsten

User adoption av Office 365

Människan har ett inbyggt motstånd till förändringar. Hur mycket än smarta funktioner lovar att förbättra vardagen kan steget till att få människor att använda dem vara en stor utmaning. På EdgeGuide har vi hjälpt både små och stora företag att förändra arbetssätt och lyckas med user adoption av Office 365.

Kontakta oss

Erbjudande

User Adoption best practice workshop

Ny teknik förlorar värde om den inte används. Goda resultat kommer först när användarna anammar det nya sättet att jobba, vilket är något som inte sker automatiskt. För att komma igång rekommenderar vi vår User Adoption best practice workshop. Den ger dig en stabil grund, och mer än så. Allt baseras på våra och andras erfarenheter för vad som ger bäst effekt.

Workshopen ger dig:

  • Ett ramverk för klara, mätbara mål och KPI:er – både kvantitativa och kvalitativa.
  • Information om hur du mäter framgång med Microsoft 365 Usage Analytics.
  • En rapport med de områden du bör prioritera utifrån vår analys.
  • En enkel metod för hur du ständigt förbättrar utvecklar insatserna och ser user adoption som ett kretslopp.
Lämna din e-post här så kontaktar vi dig
alternativ text
Erbjudande

Seniora konsulter inom User adoption

Våra konsulter inom user adoption har mångårig erfarenhet från multinationella organisationer. De vet hur man tacklar även de svåraste kulturella och organisatoriska utmaningarna. Behöver du rådfråga experter om user adoption inom Office 365 kan vi ge dig precis den expertis och senioritet som du behöver.

Ange din e-postadress här så återkommer vi
Referenser

Vad våra kunder säger om oss

”EdgeGuide har vid flertalet tillfällen visat att de är en trygg partner som sätter stolthet i att göra en bra leverans till utsatt tid och kostnad. De är inte främmande för att kavla upp ärmarna när det behövs och sätter alltid kunden i främsta rummet.”

Rasmus Spendrup

Advisor and Technical Project Manager

"EdgeGuide var en viktig partner i vår transformationsresa, med deras metodik kunde vi på ett systematiskt och framgångsrikt sätt migrera mycket av vår affärslogik till molnet."

Vladimir Simic

CIO

"Vi valde att jobba med EdgeGuide när vi var i startgroparna för vårt adoption-initiativ. EdgeGuide hjälpte oss att hitta ett adoption-ramverk och ett angreppssätt som passar vår organisation."

Ellen Stenmar

IT Manager Training and Education

"Genom att säkerheten sätts i främsta rummet är det tryggt att driva projekt tillsammans med EdgeGuide."

Sune Nanberg

VD/CEO

”Med EdgeGuides hjälp lyckas vi flytta våra Lotus Notes applikationer till Office 365 och har nu en tydlig strategi för hur framtida migreringar ska genomföras.”

Thomas Hansén

Head of IT

"EdgeGuide kan alltid möta riktigt komplexa tekniska utmaningar och samtidigt tillfredsställa säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet."

Anders Johansson

VD/CEO

“Migrering av Notes-applikationer till Office 365 är stor utmaning som kräver kunskap och erfarenhet. Med hjälp av EdgeGuide har vi minimerat både risk och kostnad och inte minst fått riktigt nöjda användare.”

Ossi Bashiri

VD/CEO

"Min erfarenhet av Edgeguide är att de har väldigt bra kompetens i applikationsutveckling i SharePoint Online & Office365. De projekt jag har haft deras hjälp i har alltid uppnått utlovat resultat i så väl funktion som tid och kostnad."

Pelle Jonsson

Collaboration Application Governor

”EdgeGuide skapar en öppen dialog som är bra och gör att det blir lätt att samarbeta. Det är prestigelöst och personligt. Man hittar praktiska lösningar och kommer i mål. Det är ingen känsla av vi och dem.”

Max Zomborszki

Head of IT

”Vid införandet av Office 365 har det varit viktigt att satsa på adoption och identifiera olika användargruppers WIIFM (What's In It For Me). Med EdgeGuide har vi fått organisationen att hitta drivkrafterna som möjliggör nya, smarta sätt att samarbeta.”

Carlos Castaneda

Digital Workplace Manager

Aktuellt

Relaterade artiklar

Blogg
COVID-19: Gratis Microsoft Teams, CoreView hjälper användarna
I rådande tider har kommunikation och möjligheten att arbeta hemifrån blivit nyckelspelare för att upprätthålla en effektiv verksamhetsdrift. Men trot...
Blogg
ROI inom IT
Vad är ROI? ROI (Return On Investment, på svenska räntabilitet) räknas ut med den enkla formeln (Nuvarande värde – Kostnad) / Kostnad och uttryc...
Blogg
Effektivisera SharePoint Online – 5 tips
SharePoint Online är en av de vanligaste intranätslösningarna bland svenska företag. Eftersom SharePoint Online är så anpassningsbart och används olik...