Chat with us, powered by LiveChat

User adoption av Office 365

Nya lösningar är bra, om människor använder dem. Det kallas user adoption av Office 365. Hindren för det kan vara många och behöver hanteras – innan de uppstår. Vi vet hur man gör, dessutom på ett mätbart sätt

Om tjänsten

User adoption av Office 365

Människor har ett inbyggt motstånd till förändringar. Hur mycket än smarta funktioner lovar att förbättra vardagen – som med Office 365 – kan steget att få människor att använda dem vara en stor utmaning. På EdgeGuide har vi hjälpt både små och stora företag att förändra arbetssätt och lyckas med user adoption av Office 365.

Kontakta oss

Erbjudande

User adoption - Best Practice Workshop för Office 365

Ny teknik är värdelös om den inte används. Resultaten kommer först när användarna omfamnar det nya sättet att jobba, vilket inte sker automatiskt. Men var ska du börja? Vår User adoption Best Practice Workshop för Office 365 ger dig grunden, och mer än så. Allt baserat på “best practice”, våra och andras erfarenheter.

Workshopen ger dig:

  • Ett ramverk för klara, mätbara mål och KPI:er – både kvantitativa och kvalitativa.
  • Kunskap om hur du mäter framgång med Microsoft 365 Usage Analytics.
  • En rapport med de områden du bör prioritera utifrån vår analys.
  • En enkel metod för hur du ständigt förbättrar utvecklar insatserna och lär dig förstå user adoption som ett kretslopp.
Jag vill veta mer om workshopen
alternativ text
Erbjudande

Seniora konsulter inom User adoption

Våra user adoptionkonsulter har mångårig erfarenhet från multinationella organisationer och vet hur man tacklar även de svåraste kulturella och organisatoriska utmaningarna. Behöver du lyckas med Office 365-user adoptionen kan vi ge dig precis den expertis och senioritet som du behöver.

Jag vill veta mer om vad ni kan
Referenser

Vad våra kunder säger om oss

”EdgeGuide har vid flertalet tillfällen visat att de är en trygg partner som sätter stolthet i att göra en bra leverans till utsatt tid och kostnad. De är inte främmande för att kavla upp ärmarna när det behövs och sätter alltid kunden i främsta rummet.”

Rasmus Spendrup

Advisor and Technical Project Manager

"EdgeGuide var en viktig partner i vår transformationsresa, med deras metodik kunde vi på ett systematiskt och framgångsrikt sätt migrera mycket av vår affärslogik till molnet."

Vladimir Simic

CIO

"Vi valde att jobba med EdgeGuide när vi var i startgroparna för vårt adoption-initiativ. EdgeGuide hjälpte oss att hitta ett adoption-ramverk och ett angreppssätt som passar vår organisation."

Ellen Stenmar

IT Manager Training and Education

"Genom att säkerheten sätts i främsta rummet är det tryggt att driva projekt tillsammans med EdgeGuide"

Sune Nanberg

VD/CEO

Thomas Hansen

”Med EdgeGuides hjälp lyckas vi flytta våra Lotus Notes applikationer till Office 365 och har nu en tydlig strategi för hur framtida migreringar ska genomföras.”

Thomas Hansén

Head of IT

"EdgeGuide kan alltid möta riktigt komplexa tekniska utmaningar och samtidigt tillfredsställa säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet."

Anders Johansson

VD/CEO

“Migrering av Notes-applikationer till Office 365 är stor utmaning som kräver kunskap och erfarenhet. Med hjälp av EdgeGuide har vi minimerat både risk och kostnad och inte minst fått riktigt nöjda användare.”

Ossi Bashiri

VD/CEO

"Min erfarenhet av Edgeguide är att de har väldigt bra kompetens i applikationsutveckling i SharePoint Online & Office365. De projekt jag har haft deras hjälp i har alltid uppnått utlovat resultat i så väl funktion som tid och kostnad."

Pelle Jonsson

Collaboration Application Governor

”EdgeGuide skapar en öppen dialog som är bra och gör att det blir lätt att samarbeta. Det är prestigelöst och personligt. Man hittar praktiska lösningar och kommer i mål. Det är ingen känsla av vi och dem.”

Max Zomborszki

Head of IT

”Vid införandet av Office 365 har det varit viktigt att satsa på adoption och identifiera olika användargruppers WIIFM (What's In It For Me). Med EdgeGuide har vi fått organisationen att hitta drivkrafterna som möjliggör nya, smarta sätt att samarbeta.”

Carlos Castaneda

Digital Workplace Manager

Aktuellt

Relaterade artiklar

Blogg
O365 Adoption är en process
Adoption är inte den sista pusselbiten i att införa nya verktyg som Office 365. Det är en process med en livscykel. Och hur varmt omfamnandet blir av ...
Blogg
0365 Adoption är konsten att förändra beteende
För att få någon att förändra sitt beteende måste personen vara mogen för förändringen. Det låter kanske självklart, men det glöms ändå ofta bort. Det...
Blogg
Mät rätt saker i Office 365 adoptionen
Mål och mätbarhet är avgörande för att förstå framgången i varje IT-projekt. Det gäller dock att mäta rätt saker. Ett vanligt misstag är att stirra bl...