Om oss

EdgeGuide skapar digitala arbetsplatser som fungerar, på riktigt. Vårt namn innehåller två tydliga löften: Vi är vassa på att flytta gränser. Men vi får också saker att hända, och släpper inte uppdraget innan vi vet att allt fungerar.

Vilka vi är

Vi visar vägen

EdgeGuide skapar digitala arbetsplatser som fungerar, på riktigt. Vilka plattformar som har spelat huvudrollen har varit olika. Nu hjälper vi våra kunder att bli framgångsrika med Office 365 och SharePoint.

Tekniken förändras. Den blir enklare, stabilare och mer effektiv. Men utmaningen fortsätter att vara densamma. Även den bästa tekniken faller när strategin brister eller när förändringar tas emot på fel sätt.

Det är där vi kommer in.

Vårt namn innehåller två tydliga löften. Vi är vassa på att flytta gränser. Att möjliggöra det som förut inte var möjligt. Men riktig förändring sker inte utan att alla är med på tåget. Där är vi guiden som pratar klarspråk och förstår de verkliga utmaningarna. De som verkligen får saker att hända, och som inte släpper uppdraget innan vi vet att allt fungerar.

Efter över 20 år har vi förstås all teknisk kompetens som behövs, och mer därtill. Men viktigare än det: Vi har lärt oss av framgång och fallgropar. Vi vet vad som är flipp och flopp. Det är kunskap vi delar med dig som kund och som får dig att lyckas.

Digitala arbetsplatser med Office 365

EdgeGuide skapar digitala arbetsplatser med Office 365 som fungerar, på riktigt.

Vi gör det möjligt

Vi flyttar gränser och gör det möjligt att göra det som förut inte var det.

Kan teknik, men förstår mer

Vi är guiden som pratar klarspråk och förstår de verkliga utmaningarna för både människorna och tekniken.

Partners

Vi kan Office 365

Våra tjänster är till för att skapa digitala arbetsplatser som fungerar – på riktigt. 

Karriär

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya stjärnor. Skicka din CV till oss så hör vi av oss.