Webbinarier

Webbinarium: Maximera nyttjandegraden i Office 365

EdgeGuide förklarar User Adoption

Ny teknik och nya lösningar kan anses vara både attraktiva och associerade med risk. För beslutsfattare handlar det många gånger om en stor investering med osäkert utfall när det handlar om att byta eller introducera funktioner i IT-miljön.

I det här kostnadsfria webbinariet presenterar vi User Adoption och berättar våra erfarenheter från projekt som vi genomfört. Vi presenterar de metoder som vi använder för att hjälpa organisationer att hantera förändringsledning och transformation inom IT. Vi kommer även behandla hur man kontinuerligt säkerställer hög User Adoption.

  • Lär dig om User Adoption-strategier och hur det kan spara pengar i din organisation.
  • Hör hur du kan öka användarförtroendet och sänka frustrationen i din IT-miljö.
  • Ta del av ramverket som vi använt för att implementera framgångsrika IT-initiativ.
  • Lär dig om User Adoption-livscykeln: KPIer, uppföljningar och åtgärder.
  • Hör om den direkta appliceringen från ett kundcase: ett byte från Skype till Teams.
  • Diskutera med vår User Adoption-expert och få skräddarsydd hjälp till din organisation.

När?

Tyvärr har alla webbinarier med det här temat redan genomförts, och för närvarande finns inga fler planerade. Klicka på texten ”intresseanmälan” här under för att kunna lämna din e-post, så hör vi av oss så fort nya tillfällen planerats in. Den här sidan kommer även uppdateras när nya datum satts.

Intresseanmälan